Marketing Stage

Marketing Stage

WANTED VERSTERKING – SNIPPERWALL – ONLINE RETAIL PLATFORM – MARKETING STAGE

Een stage bij een start-up die constant nieuwe producten lanceert en waarbinnen jij een sleutelpositie inneemt – iets voor jou? Ons online platform Snipperwall en ons – soon to launch- Retail Platform groeien hard en jij kan hier onderdeel van zijn! Een veeleisende stage waar jij je vol in mag duiken.

Snipperwall is ons social conversation platform dat ingezet wordt voor de ultieme fan engagement. Korte inleiding? Deel bijvoorbeeld jouw selfie tijdens een voetbalwedstrijd van Ajax in de Arena en zie jezelf terug op het grote scherm boven het veld. Snipperwall maakt jouw ‘Moment of Fame’ mogelijk, door alleen je eigen Instagram, Twitter of Facebook te gebruiken met de hashtag die voorgesteld wordt!

Neem een kijkje op www.snipperwall.com zodat je alle mogelijkheden ziet van dit platform!

Selly Shopping was onze pilot voor het Digitale Retail Platform dat wij binnenkort gaan lanceren. Dit platform is ontworpen is om collectieve winkelgebieden in Amsterdam opnieuw te verbinden met de online oriënterende consument. Een met elkaar verbonden interactieve website, app, intranet, social media kanalen en nieuwsbrieven. Dit platform combineert de fun van offline shoppen met de effectiviteit van online shoppen!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Kan jij de volgende vragen met een volmondige JA beantwoorden? Adem jij onze stad? Ben je altijd op zoek naar de nieuwste hotspots, vernieuwende concepten en trends? Ben jij geïnteresseerd in retail, social en lifestyle? Ben je een gevatte schrijver die niet de hele dag achter een bureau wilt zitten, neem je initiatief en kom je graag met nieuwe ideeën? Krijg je energie van grote projecten met strakke deadlines? Dan zal het zomaar eens kunnen werken tussen ons.
More about you:

– Je doet een HBO of WO opleiding in de richting: Marketing, Communicatie of Journalistiek

– Je bent woonachtig in (omgeving) Amsterdam

– Werkt zowel zelfstandig als in groepsverband

– Je kunt goed overweg met Social Media

– Je hebt communicatieve skills en kan een aardig woordje Engels

Een greep uit jouw stage werkzaamheden;

  • Het assisteren van de Project Manager
  • Content creëren voor nieuwsbrieven, artikelen op onze websites en (wekelijkse) blogs
  • Social media beheer van onze Facebook, Twitter en Instagram
  • Het bedenken en ondersteunen van nieuwe online en offline marketing en promotie acties
  • Het creëren van nieuwe content voor de winkelpagina’s van ons Retail Platform
  • Het fotograferen van nieuwe winkels voor onze winkelpagina’s
  • Het creëren van Snipperwalls voor nieuwe en bestaande klanten, ter ondersteuning van het projectteam
  • Het testen van onze nieuwe productverbeteringen, samen met het product en projectteam
  • Trainingsdagen organiseren en begeleiden
  • Alle online en offline marketing acties ondersteunen

Ons kantoor zit in het centrum van Amsterdam. We werken met een internationaal team aan diverse online marketing platforms waarmee we grote bedrijven en kleine winkeliers helpen met het neerzetten van innovatieve online marketing oplossingen. Free lunch en een boottocht op onze eigen kantoorboot tijdens kantooruren, zijn onderdeel van de arbeidsvoorwaarden, evenals een marktconforme stagevergoeding. Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan snel een mailtje naar: sophie@greenhouseinnovation.eu

Comments